U kunt op afspraak onze showroom in Meerhoven bezoeken.

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

Wat onze klanten zeggen

Voor ons draait alles om tevreden klanten. We weten dat we dat bereiken door onze werkwijze: kwaliteit en vakkundigheid voor een scherpe prijs.
Bekijk de reacties van onze klanten hier en op onze Google bedrijvenpagina.

Bent u al klant? Wij waarderen het als u een review over ons wilt achterlaten!


Schrijf een review!

 • Rolluik

  Goede service voor een goede prijds, tevreden met het resultaat !!


  Maarten

 • Reparatie Plissedeur

  Wederom dik tevreden met de reparatie van een hordeur. Vlotte service en dat ook nog eens tegen een uitermate schappelijke prijs. Prima vakman.


  Kuijper

 • Systeemplafond fysiotherapiepraktijk

  Vakman, kundig, eerlijk en een gunstig tarief.
  Zeer nette afwerking van het plafond. Ben zeer tevreden over de afwerking !


  Christian Benschop

 • Rolluiken

  Kevin heeft voor de derde keer bij mij een elektrisch bedienbaar rolluik gehangen - vakwerk met goede service, zoals ik al gewend was. Bedankt voor de snelle en vlekkeloze afhandeling.


  Rob

 • Dubbel rolluik

  Kevin van Poppel heeft bij ons op zolder een dubbel rolluik geplaatst, met twee aparte rolluiken van 3,60 m hoog voor de deur en het raam in één bak. Deze rolluiken zijn zowel in combinatie als apart bedienbaar met één afstandsbediening. Het ziet er netjes uit en het werkt perfect! Ik ben er zeer tevreden over.


  Bas

 • Plissé hordeur

  Na diverse bedrijven bleek alleen Kevin van Poppel de klus aan te durven nemen om een plissé hordeur te plaatsen in mijn aluminium kozijn. Vandaag heeft hij deze heel netjes geplaatst met tevens twee horren in mijn ramen.Bij deze dus een heel tevreden klant en zeg, van Poppel montage is een aanrader voor uw klussen.

   

  Marjo Raap

 • Rolhorren

  Dik tevreden over het plaatsen van rolhoren voor onze ramen door Kevin. En daarbij nog even als extra teleuitzetters plaatsen was voor hem geen probleem. Dus een aanrader dit bedrijf.

   

  Kuijper

 • Rolluiken

  Super goede service en montage van mijn rolluiken. Hartstikke mooi resultaat.Ik zou Kevin van Poppel aan iedereen aanraden!

   

  Margo

 • Plaatsing veranda

  Wij zijn zeer te spreken over de plaatsing van de veranda , met de ingebouwde spotjes is het s'avonds een lust voor het oog. Een zeer tevreden klant.

   

  John

 • Rolluiken

  Prima contact, service en installatie. De rolluiken staan goed en werken licht. Tevreden!

   

  Rick

 • Rolluiken

  Zeer tevreden en blij met rolluiken van kevin van Poppel! Vakwerk en goeie service!

   

  Bas

 • Inzethorren

  Wij zijn heel tevreden over Kevin van 'Van Poppel Montage'. Hij heeft drie inzethorren geplaatst. Toen hij weg was, bleken de ramen niet meer helemaal goed te sluiten. Hij kwam direct de volgende dag terug en stelde verschillende oplossingen voor. Het was ook mogelijk om het geld terug te krijgen. Hij heeft het snel en goed opgelost, zodat de horren en ramen goed gebruikt kunnen worden. Echt een prima service!

   

  Anne

 • Diverse horren

  Kevin van Poppel werd mij aangeraden door een collega en dat bleek een goede tip. Hij heeft heel ons huis voorzien van diverse horren (plisédeuren, een inzethor en een rolhor). Hij werkt heel netjes en professioneel en werkt met kwaliteitsproducten. We zijn zeer tevreden!

   

  Gerard

 • Terrasoverkapping

  Van Poppel montage heeft onze terras overkapping vernieuwd. We hebben een fantastisch nieuw afdak boven ons terras gekregen. Een vakman, die goed werk en exact volgens afspraak en wensen uitvoerd. Bedankt Kevin v Poppel

   

  Bert

 • Rolluiken

  Top werk geleverd door van Poppel. Komen meten en 2 weken later hangen ze tegen de ramen. Puur vakwerk. Bedankt!

   

  Stefan Lenders

 • Rolluiken

  Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk en de service. Binnen twee weken na het inmeten is het rolluik geleverd en heeft Kevin het opgehangen. Communicatie is erg prettig verlopen. Samengevat een goede service en echt vakwerk. Bedankt!

   

  Rob

 • Veranda overkapping

  Zeer goede service. Vanaf het moment van offerte opvragen, hield Kevin ons goed op de hoogte van de stand van zaken. Alvorens met de opdracht akkoord te gaan kwam hij al inmeten en een voorbeeld tonen bij ons thuis. Daarna bleef hij ons telefonisch op de hoogte houden van de stand van zaken. Het leveren was sneller dan verwacht en na een dagje hard werken stond de veranda overkapping. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de service. Ik kan hen een ieder aanbevelen.

   

  Twan

 • Rolluik reparatie

  koord van bestaande rolluik kapot
  door Van Poppel Montage vervangen
  goed gemaakt en opgeruimd
  dank jullie

   

  William

 • Zonneluifel

  Afgelopen week heeft Kevin van Poppel bij mij een elektrisch zonneluifel geplaatst. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Heel netjes gewerkt, zeer nauwkeurig. Komende zomer wordt genieten van mijn nieuwe luifel. Bedankt voor het goede werk dat jullie hebben geleverd.

   

  Helmi

 • Veranda geplaatst

  Dik tevreden over de levering en montage van onze veranda. Kevin bedankt!

   

  Jos Fleskens

 • Rolluiken

  Wij hebben sinds kort rolluiken laten plaatsen door van Poppel montage. Snel, adequaat en vakkundig geplaatst! Kevin Bedankt en we bellen volgend jaar wel weer als we een rolluik willen laten plaatsen op zolder!

   

  Maureen

 • Ritsscreens

  Wij hebben een ritsscreen laten plaatsen door van Van Poppel Montage en zijn hier zeer tevreden over. De service is geweldig. Leende

   

  Fam Van Tuel

 • Veranda Optimaal

  Nu al weken bijna iedere avond heerlijk buiten gegeten onder onze nieuwe overkapping, Stanza. Na afloop nog lekker tot laat kunnen lounchen onder onze nieuwe overkapping, met LED verlichting. Weer of geen weer. Een warme dag eindigend in een regenbui; we kunnen heerlijk blijven zitten, terwijl de buren naar binnen vluchten. Dit alles mogelijk gemaakt door Van Poppel montage. Kwaliteitsproduct gezet door vakmanschap. Goed voortraject waar Kevin van Poppel aan huis komt/kan komen om de situatie waar de overkapping moet komen, zelf kan beoordelen. Hij neemt twee voorbeelden mee van de twee te leveren merken en mogelijkheden worden besproken. Groot voordeel hierbij is de flexibilitiet en het meedenken wat voor de klant het beste is (2 steunpalen ipv 3 palen, verlichting, snelle levertijd etc). Dit alles tegen een zeer scherpe prijs, goed service en garantie. Gestructureerd werkend, met passie voor het vak zette hij ten slotte op één zaterdag de gehele overkapping. Resume; van begin traject tot einde continue het vertrouwen dat er een erg goed eindresultaat zal komen en dat is er dus zéker gekomen! Kevin, bedankt, we kunnen je zeker aanraden bij anderen.

   

  Norbert Bosmans

 • Rolluiken

  Wij hebben inmiddels al 3 maanden 7 rolluiken in verschillende maten. Wij zijn zeer tevreden over de montage hiervan, de kwaliteit en voordelen van deze rolluiken. Wij zullen van Poppel zeker aanraden bij andere geïnteresseerden.

   

  Van Nunen

 • Rolluiken, Veranda, Plissédeur En Steigerhouten Meubelen

  Over mijn vorig jaar geleverde rolluiken zijn we zo tevreden dat we dit jaar bij Van Poppel montage een veranda, een plissédeur én steigerhouten meubelen hebben besteld. Een prachtige hoekbank, tafel, picknicktafel en 5 bloembakken. Wederom alles geleverd en gemonteerd naar 100% tevredenheid. Kevin bedankt!!

   

  Arno van Hout

 • Elektrische zonne-screens

  Achterzijde voorzien van elektrische zonne-screens, voorzijde voorzien van rolgordijnen. Iedereen blij hier, want nu geen last meer van die heerlijke zon. Kevin, bedankt. voor de gezelligheid en voor de superservice!

   

  Autisme-Centrum.Nl

 • Rolluik vernieuwd

  Afgelopen week heeft Kevin n nieuw rolluik geplaatst. Super gedaan en zeer goede kwaliteit! Vond het belangryk dat het contact vlot verliep en helemaal volgens afspraak! Top kevin!!

   

  Paula Immink

 • Vakmanschap

  Kevin heeft ons prima geholpen met een snelle service en een goede plaatsing. Daarbij heeft hij ons goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Dik tevreden!

   

  Maurits

 • Plaatsen Rolpoort

  Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van de rolpoort,netjes en vakkundig volgens afspraak, en het geeft ons een veilig gevoel ! Het was een gemoedelijke en gezellige middag. Helemaal top !

   

  Harrie En Inge

 • Rolluiken

  Afgelopen week rolluiken laten plaatsen. Keurig gedaan! Laat nou die zon maar komen! Alleen jammer dat we die jas niet mochten houden... :-)

   

  E. Van Drunen

 • Rolluiken reparatie

  Met de zware wind stoten voor de Kerst was er veel schade aan een van de rolluiken van mijn appartement. De reparatie was snel en echt goed gedaan. Vriendelijk en efficient service. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

   

  Elaine McCOo

 • Rolluik

  Vanmorgen nieuwe rolluik geplaatst. Op tijd, volgens afspraak, en heel netjes gewerkt ( kan vergelijken met andere firma). Zo tevreden, meteen ander rolluik besteld voorzijde huis.

   

  A. Van Hooijdonk

 • Rolluiken

  Wij gingen verhuizen en wilden graag rolluiken voor de slaapkamer ramen. Van Poppel montage heeft deze snel en netjes geplaatst voor een scherpe prijs.

   

  Achtse Barrier

 • Elektrisch Aangestuurde Rolluiken

  Naar volle tevredenheid voor een zeer scherpe prijs 3 elektrisch aangestuurde rolluiken geinstalleerd door Van Poppel Montage. Met 1 druk op de knop gaan alle rolluiken open of dicht. Helemaal Top.

   

  Van Den Munckhof

 • Super Service En Kwaliteitsproducten

  Van Poppel Montage springt boven de andere aanbieders van rolluiken, screens en zonweringen uit vanwege de super service, klantvriendelijke benadering en kwaliteitsproducten.
  Onze ervaringen zijn meer dan goed en de geleverde producten en diensten kunnen wij dan ook aan iedereen aanraden.

   

  Joris Langewouters

 • Grensverleggende Aanleg Screens

  Mooi werk die screens aanbrengen. Op grensverleggende manier gedaan mag ik wel zeggen.
  Resultaat erg fraai; bovendien was het een gezellige dag ook nog.

   

  Huub Bogaerts

 • Serre

  Wij hebben ons bestaande serre dak laten vervangen door Van Poppel Montage. Toen ik mijn huis kocht zat hier al een serre in met een polycarbonaat platen dak. Wilde het laten vervangen in een glas dak en er meteen een zonwering op laten zetten. Na eerst links en rechts wat offerte's gedaan te hebben kwam Van Poppel Montage er het beste uit. Het bestaande dak werd netjes verwijderd, afgevoerd en de nieuwe verzwaarde balken geplaatst. Toen ging het glas erin, het zag er meteen veel mooier uit! Kevin houd van netjes en dat zie je in zijn werk terug. De veranda zonwering houd nu ook mooi de warmte buiten. Wij zijn dus een uiterst tevreden klant!!

   

  Edwin

 • Elektrische rolpoort

  Vanwege de behoefte om mijn motor makkelijk in en uit mijn schuur te rijden, hebben Van Poppel Montage en ik besloten om een elektrisch bedienbare rolpoort met extra zware lamellen te plaatsen. Van Poppel Montage heeft netjes de sparing in het baksteen gemaakt, en een betonlatei geplaatst. Hierna de rolpoort gemonteerd en de hoeken super strak afgewerkt met rvs hoekprofielen. Tot op de dag van vandaag nog erg blij met deze oplossing !

   

  Bram Van Den Hout

 • Rolluiken

  Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe rolluiken. Eerst goed de prijzen vergeleken en tot de conclusie gekomen dat de prijs/kwaliteitverhouding bij Van Poppel het beste was. Tevens een zeer goed advies gekregen. De rolluiken hangen nu bij ons binnen ipv buiten. Vooraf hadden wij daar nooit over nagedacht. Van buiten zie je dus helemaal niets en binnen zijn ze zeer subliem weggewerkt. Ook de service is geweldig.

   

  Laurens

 • Elektrische Rolluiken

  Tijdje geleden elektrische rolluiken laten plaatsen op slaapkamerraam en voordeur.
  Alles kundig en professioneel uitgevoerd voor een nette prijs.
  Een dikke aanrader voor iedereen!

   

  Erik Van Dalen

 • Garagedeuren In Veldhoven

  Enige tijd geleden hebben wij twee automatisch bedienbare garagedeuren laten installeren door Van Poppel montage.
  Eerst zijn deze garagedeuren ingemeten en daarna zijn ze besteld. Toen onze nieuwe garagedeuren geïnstalleerd konden worden, zijn eerst de oude metalen kanteldeuren netjes gedemonteerd en zijn de nieuwe garagedeuren vakkundig geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over Van Poppel montage!

   

  Wilfried En Nicole Uit Veldhoven

 • Tevreden Klant!

  Onlangs is mijn elektrische luifel opgehangen. Zeer snelle levering en volgens afspraak. Ik ben erg tevreden over van poppel montage en kan het iedereen aanraden.

   

  Anja

 • Mooie Luxaflex Luifel!

  Naar volle tevredenheid een luifel bij mij geleverd en geplaatst door Van Poppel Montage.

  Erg te spreken over de service en kwaliteit!

   

  Martijn

 • Overkapping In Helmond

  Superblij met onze nieuwe overkapping! Kevin, bedankt voor de snelle service, het goede advies en afwerking. We zijn erg blij met het eindresultaat. Hier gaan we veel plezier aan beleven. Van Poppel Montage is zeker een aanrader als je van plan bent een overkapping te plaatsen.

   

  Roy

 • Rolluiken

  Helemaal tevreden met onze nieuwe rolluiken. Koel en donker de zomer in dankzij Van Poppel montage!!!

   

  Miriam

 • Akwi Te Bladel

  Dankzij Van Poppel Montage staat er een mooi, strak interieur in onze 2de filiaal te Bladel. Zeer vakkundig gedaan en alles op maat. Aanrader voor diegene die op maat zijn spullen wil laten maken. Geen probleem voor Van Poppel Montage.

   

  Akwi Sport

 • Prachtig

  Ik ben erg tevreden over van Poppel Montage. Eerst heeft Kevin de veranda ingemeten, de spullen besteld en daarna heeft hij in korte tijd een hele mooie houten veranda geplaatst. Ik ben erg tevreden, het kwaliteit van het materiaal is goed evenals de service!

   

  Bobby