Heeft u een vraag? Bel gerust: 040 2984046.

PLISSÉDEUREN
ROLHORREN
INZETHORREN

Als u last heeft van vliegen, muggen of ander ongedierte, óf een pollenallergie, dan biedt een hor(deur) de ideale oplossing.

Kwaliteitshorren laat u plaatsen door dé vakman van Eindhoven

Met een hor laat u frisse lucht binnen, terwijl u ongedierte buiten houdt. Ook als u last heeft van een pollenallergie dan bieden horren een perfecte uitkomst: er zijn namelijk horren die zijn voorzien van een speciaal pollenwerend gaas. De speciale afwerklaag op het gaasdoek verandert de polariteit van de pollen en blokkeert daardoor het binnendringen van pollen tot 100%. Dit verkleint de kans op allergische reacties binnenshuis aanzienlijk.

Offerte voor plissédeuren

Offerte voor rolhorren

Offerte voor inzethorren

Wij bieden vele verschillende mogelijkheden, zoals een plissédeur, een vast inzethor, een pollenwerend hor of een rolhor. Al onze horren zijn van hoogwaardig aluminium - en u kunt kiezen uit vele verschillende kleuren.

plisse horren

Rolhorren: door de verschillende montagemogelijkheden, past een hor op ieder raam of iedere deur.

Projecten in beeld | horren

U herkent het vast wel: het is zomer... Lange dagen, korte nachten. En dan is een goede nachtrust extra belangrijk. Hoe vervelend is het dan als die ene mug u een halve nacht wakker houdt!

Maar ook overdag, insecten buiten houden zorgt voor fijner wonen en meer genieten.
En wist u dat horren ook actief kunnen helpen om minder last van uw pollenallergie te hebben? Kijk eens naar onze verschillende soorten horren:

Rolhorren

U kent het vast wel: even een deur of raam open en vervolgens vliegen er een paar nieuwe, ongewenste, huisdieren door uw woonkamer.
Met horren heeft u daar geen last meer van. Dus ook 's nachts geen zoemende muggen in de slaapkamer!

Lees meer...

Kwaliteit aan huis

Wij komen naar u toe

We komen de horren op afspraak bij u inmeten. Vervolgens komen we ze op een later tijdstip bij u monteren. Door onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat de horren snel en vakkundig worden gemonteerd.

U kunt bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden, zoals het plaatsen van een veranda, screens of rolluiken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
van poppel montage kwaliteit aan huis

WIJ LEVEREN UITSLUITEND KWALITEIT

Wij werken bij onze horrenprojecten onder andere samen met: