U kunt op afspraak onze showroom in Meerhoven bezoeken.

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

Dé beste hordeur ooit bedacht!

Heeft u last van vliegen, muggen of ander ongedierte? Of heeft u last van schittering van de zon in huis? Met een plissédeur is dat verleden tijd.
Bij een plissédeur – ook wel plisséhordeur genoemd – vouwt het gaas zich op in plaats van dat het zich oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij en klapt hij niet automatisch terug. Zo blijft de plissédeur in elke positie staan, waardoor een magneetsluiting overbodig wordt.

Plissédeuren bieden tal van mogelijkheden. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om twee deuren naar elkaar toe te laten te laten sluiten: de ideale oplossing voor een schuifpui of tuindeuren. Van Poppel Montage levert plissédeuren van hoogwaardig aluminium en u kunt kiezen uit vele verschillende kleuren en dessins. Na montage bieden we u 2 jaar volledige garantie op de complete plissédeur!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

plisse

Kwaliteit aan huis

Wij komen naar u toe

We komen de plissédeuren op afspraak bij u inmeten. Vervolgens komen we ze op een later tijdstip bij u monteren. Door onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat de deuren snel en vakkundig worden gemonteerd.

U kunt bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden, zoals het plaatsen van een veranda, horren, screens of rolluiken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
van poppel montage kwaliteit aan huis