Heeft u een vraag? Bel gerust: 040 2984046.

Een ritsscreen beschikt – het woord zegt het al – over een rits. Ritsscreens zijn standaard elektrisch bediend. In tegenstelling tot een standaard screen is de ritsscreen met een rits in een geleidesysteem bevestigd en niet met de hand te bedienen.

Screens en omkastingen in verschillende maten, soorten en kleurstellingen

Afhankelijk van de te bedekken oppervlakte wordt de grootte van de omkasting bepaald. Omkastingen kunnen variëren van 65 mm tot 120 mm en zijn verkrijgbaar in zowel afgeschuinde, vierkante als afgeronde vorm.

We bieden u een groot aantal standaard RAL-kleuren zoals RAL 9001 (crème wit), RAL 9010 (wit), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 6009 (groen) en aluminium. Ook kunnen we tegen een geringe meerprijs iedere door u gewenste RAL-kleur laten spuiten (alleen de kast en de geleiders). Al onze standaard RAL-kleuren zijn gepoedercoat.

ritsscreen doorsnede

Een doorsnede-tekening van een ritsscreen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Projecten in beeld | screens

Het aanbod in verschillende soorten van zonwering is enorm. Het is de kunst om voor elke specifieke situatie te bekijken welke oplossing het beste past, wat betreft functionaliteit, sfeer en natuurlijk kosten. Bij Van Poppel Montage bent u op het juiste adres om te komen tot de ideale zonwering. Een impressie:

Ritsscreens

Veranda voorzien van twee ritsscreens, bedienbaar met afstandsbediening. De screens zijn elk afzonderlijk of tegelijk te bedienen.

Lees meer...

Ritsscreens: Kevin te water

Woning voorzien van ritsscreens, elektrisch bediend met afstandsbediening (Somfy).

Lees meer...

Ritsscreens: elektrisch bedienbaar

Overkapping voorzien van twee ritsscreens, bedienbaar met afstandsbediening. De screens zijn zowel een voor een te bedienen, als beide tegelijk - met een druk op de knop.

Lees meer...

Kwaliteit aan huis

Wij komen naar u toe

We komen de screens op afspraak bij u inmeten. Vervolgens komen we ze op een later tijdstip bij u monteren. Door onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat de screens snel en vakkundig worden gemonteerd.

U kunt bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden, zoals het plaatsen van rolluiken, een veranda of horren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
van poppel montage kwaliteit aan huis