U kunt op afspraak onze showroom in Meerhoven bezoeken.

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

Als u bescherming tegen de zon en/of warmte in uw veranda wilt, dan is een veranda-zonwering de perfecte oplossing. De veranda-zonwering wordt bovenop uw bestaande veranda geplaatst en is elektrisch te bedienen. Het is zelfs mogelijk om met een zon-/windautomaat uw zonwering op actuele weersomstandigheden te laten reageren. Als de zon schijnt, dan rolt (of beter gezegd: glijdt) de zonwering vanzelf uit en bij teveel wind beschermt de wering zichzelf door zich automatisch in te trekken, dus ook als u zelf niet thuis bent.
Na montage bieden we u overigens 5 jaar volledige garantie!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Projecten in beeld | veranda's

Wat is er fijner dan vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar buiten te kunnen zitten?! En bij een zomerse bui niet meteen in actie te hoeven komen om de tuinstoelkussens droog te leggen? Een veranda is de ideale verbinding tussen je huis en je tuin.

Van Poppel Montage heeft ruime ervaring met de bouw van veranda's in alle soorten en maten. Doe hier inspiratie op!

Glazen schuifwand

Door het plaatsen van een glazen schuifwand ontstaat een multifunctionele ruimte, waar het gedurende een groot deel van het jaar aangenaam verblijven is!

Lees meer...

Veranda Optimaal met glazen schuifwand


veiligheidsglas

De glazen schuifwand (S20) is een modern schuifsysteem met 10mm gehard veiligheidsglas.
Omdat vrijwel elke veranda uniek is qua afmeting en kleur, maken wij elke schuifwand speciaal op maat en in iedere gewenste kleur.


Lees meer...

Veranda Optimaal antraciet

Bij twee buren hebben wij deze prachtige veranda, uitvoering Optimaal, in antracietkleur (RAL 7016) geplaast. Het zijn twee afzonderlijke daken die precies tegen elkaar aan staan. Mocht één van de buren willen verhuizen, dan kan deze overkapping altijd worden meegenomen naar een volgende woning. De LED-spots zijn te bedienen - en te dimmen - met een afstandsbediening.

Lees meer...

Kwaliteit aan huis

Wij komen naar u toe

We komen de veranda-zonwering op afspraak bij u inmeten. Vervolgens komen we de zonwering op een later tijdstip bij u monteren. Door onze jarenlange ervaring bent u ervan verzekerd dat de zonwering snel en vakkundig wordt gemonteerd.

U kunt bij ons ook terecht voor andere werkzaamheden, zoals het plaatsen van een veranda, rolluiken, screens of horren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
van poppel montage kwaliteit aan huis