U kunt op afspraak onze showroom in Meerhoven bezoeken.

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

ALTERA LAMELLENDAK
CUBOLA
RITSSCREENS
SOLAR RITSSCREENS
STANDAARD SCREENS
ZONNESCHERMEN

van poppel montage
logo altera lamellendaken
 
 

Nu bij Van Poppel montage

Altera Lamellendak

altera vrijstaand lamellendak zwart

Het Altera lamellendak is een betrouwbare, moderne en montagevriendelijke bescherming tegen zon en regen. De sterke en elegante aluminium constructie kan zowel vrijstaand als tegen de wand gemonteerd worden en is koppelbaar.


De Altera is ontworpen en ontwikkeld met het oog op montagevriendelijkheid en gebruiksgemak. De duurzame aluminium lamellen zijn 125 graden te roteren en zorgen voor een mooi lichtspel op het terras.


Het kantelen van de lamellen gaat zeer eenvoudig middels elektrische bediening of automatisch met een zon- en windsensor. Naast bescherming tegen zonlicht wordt ook een regenbui met gemak geweerd. De lamellen zijn voorzien van speciale rubbers, welke voor een nagenoeg waterdicht systeem zorgen en contactgeluid voorkomen. Bovendien heeft het lamellendak een geintegreerde goot, waardoor het regenwater afgevoerd wordt.

Maak kennis met het Altera lamellendak


Unieke eigenschappen

De Altera, "de ultieme flexibele buitenruimte". Een hybdride tussen een zonwering en (vrijstaande) terrasoverkapping die grotendeels uit aluminium profielen bestaat. Dit maakt de Altera niet alleen zonwerend, maar ook waterwerend én uiterst duurzaam.

 

Naast zonwerend, ook waterwerend

Uit te breiden met LED-verlichting

125 graden roterende lamellen

logo van altera lamellendaken

Uit te breiden met verticale zonwering

Zéér robuust en duurzaam

Hybride zonwering

 

 • Het Altera lamellendak is in maar liefst 8 verschillende situaties te monteren. Vrijstaand, muurgemonteerd en zelfs gekoppeld. De lamellen zelf zijn zowel parallel als haaks te plaatsen. Welke keuze u hierin maakt hangt af van de oriëntatie van uw terras. Vraag Van Poppel Montage voor advies op maat.

  uitvoeringen altera lamellendak
 • Het Altera lamellendak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een zelf gekozen kleur is mogelijk op aanvraag.

  RAL 9010

  Zuiver wit (glans)*

  RAL 9010

  Zuiver wit (mat)**

  RAL 7016

  Antracietgrijs structuur

  Overige RAL

  Op aanvraag

  * Frame

  ** Uitsluitend lamellen

 • Qua comfort zijn er enkele opties en accessoires beschikbaar; waaronder verlichting en verticale zonwering. Dit is een greep uit alle extra opties en accesoires. Vraag bij Van Poppel Montage naar alle mogelijkheden.

  Verlichting

  Het is mogelijk de Altera uit te breiden met LED-strips. De strips worden verwerkt in een profiel dat rondom, aan de binnenzijde van de Altera wordt geplaatst. Het profiel bevat twee LED-strips. De strip die gericht is naar de lamellen, is in iedere RGB-kleur in te stellen. De strip gericht op het terras geeft een warm en diffuus licht dat in intensiteit is in te stellen.

  SolidScreen

  Het Altera lamellendak is uit te breiden met SolidScreen. Een verticale zonwering mét ritsgeleiding. Handig voor het weren van laagstaande zon en voor het creëeren van een schaduwrijke en windvrije plek. De SolidScreen wordt standaard uitgevoerd met een hoogwaardig geweven glazvezeldoek van Tibelly. U heeft hierbij keuze uit meer dan 40 verschillenvde kleuren.

  solidscreens voor het altera lamellendak
 • Meer informatie over het Altera lamellendak:

  leaflet van het altera lamellendak

  Altera Lamellendak leaflet

  brochure van het altera lamellendak

  Altera Lamellendak brochure


Duurzaam

De Altera is een duurzaam product. Het bestaat grotendeels uit aluminium profielen en andere recyclebare materialen. Wanneer de Altera goed wordt onderhouden is het een betrouwbare zonweringspartner voor vele jaren. 

Mocht de Altena toch aan vervanging toe zijn, dan is het door hetzelfde materiaalgebruik bijna in volledigheid te recyclen. Goed voor mens én milieu dus. 


Technische eigenschappen

 • Koppelbaar
 • Max breedte / diepte / hoogte: 4000 x 3979 x 2800 mm
 • Kleuren frame: Zuiver wit glans (RAL 9010), Antracietgrijs structuur (RAL 7016)
 • Kleur lamellen: Zuiver wit mat (RAL 9010), Antracietgrijs structuur (RAL 7016)