U kunt op afspraak onze showroom in Meerhoven bezoeken.

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

van poppel montagevan poppel montage alulux dealer somfy expert

Een zonnescherm werkt zonwerend maar zeker ook sfeerbevorderend. Het is belangrijk om goed te letten op kwaliteit en duurzaamheid, zodat u verzekerd bent van een zonnescherm dat lang mee gaat en mooi blijft.

Hoogwaardige zonneschermen voor elke woonsituatie

Van Poppel Montage heeft een jarenlange ervaring bij het inkopen en monteren van hoogwaardige zonneschermen. Hierbij maken we het onderscheid tussen terrasschermen (ook wel knikarmschermen of luifels genoemd) en design zonwering.

 

Terrasschermen

Terrasschermen zijn uitermate geschikt voor boven een terras. De sterke armconstructie biedt schaduw aan grote terrassen, terwijl de bewegingsvrijheid optimaal is. Dit is niet alleen ideaal voor woningen, maar ook voor horeca of winkels. Het doek en de eventuele volant zijn namelijk te bedrukken met iedere reclame-uiting naar wens.

Ze zijn in vele vormen, kleuren en prijscategorieën verkrijgbaar. Er zijn open systemen waar geen kast omheen zit en welke ideaal zijn voor onder een overstek. Half open systemen, oftewel semi-cassette genoemd, waarbij het doek aan de bovenkant beschermd is en gesloten cassette systemen, waarbij het doek in gesloten toestand in zijn geheel door een cassette is beschermd tegen weersinvloeden.

Design zonwering

Design zonwering is vaak wat minder traditioneel dan bijvoorbeeld een terrasscherm (luifel). Een mooi voorbeeld van is de Cubola. Bij design zonwering zijn de montage-/plaatsingsmogelijkheden uitgebreider, zoals bijvoorbeeld een staande constructie. Deze producten geven een nog specialere (lounge-)sfeer aan uw tuin, door hun strakke design.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Projecten in beeld | zonwering

Het aanbod in verschillende soorten van zonwering is enorm. Het is de kunst om voor elke specifieke situatie te bekijken welke oplossing het beste past, wat betreft functionaliteit, sfeer en natuurlijk kosten. Bij Van Poppel Montage bent u op het juiste adres om te komen tot de ideale zonwering. Een impressie:

Knikarmschermen met gesloten cassette

Beide knikarmschermen zijn voorzien van Somfy Sunea io motoren.

Lees meer...

Ritsscreens met Somfy Maestria

In stijl genieten van uw tuin: binnen de koelte, buiten een prachtig beeld.

Lees meer...

Cubola zonwering

Cubola is een unieke, eigentijdse zonwering, die door zijn strakke design van elke tuin of terras een heerlijke plek maakt om te ontspannen.

Lees meer...

Ritsscreens

Veranda voorzien van twee ritsscreens, bedienbaar met afstandsbediening. De screens zijn elk afzonderlijk of tegelijk te bedienen.

Lees meer...